Garo

Garo

GAROs tidigare tillverkning av hundratusentals motorvärmare och uttag har gett oss stor kunskap om vad som krävs av en produkt för att den ska klara vårt nordiska klimat. Tack vare stor framsynthet, kompetens och innovationsförmåga kan vi idag erbjuda ett unikt och brett sortiment av laddstationer för fordon. Från den enkla laddboxen, att ha hemma i villan, till den högeffektiva snabbladdaren.


Det finns olika modeller att välja på bl a GLB & TWIN


Pris för GLB inkl mätare & WiFi: 13495:- utan kabel

Pris för GLB inkl mätare & WiFi: 13995:- med kabel 4,5m

Pris för TWIN inkl mätare & WiFi: 26495:- utan kabel

Pris för TWIN inkl mätare & WiFi: 28995:- med kabel

GLB

Laddboxarna nedan är Garos sortiment av kompletta laddboxar, som ger en framtidssäker installation. Detta då de enkelt kan uppgraderas i takt med att nya mjukvarubaserade funktioner görs tillgängliga.


GAROs laddbox är skyddad mot DC-felströmmar och förberedd med dynamisk lastbalansering i flera nivåer. GLB är alltid utrustad med DC-felsskydd enligt internationella standarder. Lastbalansering reducerar automatiskt fordonets laddström och minimerar risken att huvudsäkring löser ut. Komplettera med


GARO Modbus 1-fas/3-fas energimätare i elcentralen för aktivering av lastbalansering. Laddboxen är utrustad med kommunikationskort för att aktivera många smarta extra funktioner

TWIN

Med laddboxen Twin går det att ladda två bilar samtidigt på ett enkelt , säkert och effektivt sätt, utan att överbelasta fastighetens säkringar.


Tillsammans med tjänsten G-cloud får du full kontroll på alla laddningar för flerbostadshuset eller arbetsplatsen.

Självklart finns det stolpar, kablar mm som tillbehör.