Zaptec Go

Zaptec Go


Oavsett vad du kör eller vart du ska, är Zaptec Go det bästa sättet att ladda för din resa. Med ledande norsk grön teknik har vi skapat världens minsta 22 kW laddare i sitt slag. En laddare som är lika smart på insidan som den är enkel på utsidan.


Zaptec Go är fullmatad med den allra senaste tekniken, och alltid uppkopplad med WiFi och 4G LTE-M för att du ska ha tillgång till de senaste funktionerna och uppdateringarna. 4G-uppkoppling ingår i Zaptec Go. Allt du behöver göra är att ladda din bil, och nästa bil och nästa efter den.


Med en storlek motsvarande en surfplatta och en vikt på endast 1,3 kg kommer ditt hus inte att se ut som ett rymdskepp eller elbilsladdaren ta upp onödigt mycket plats i garaget.


Varje del på Zaptec Go är noggrant uttänkt. Vi har byggt den här laddaren för att den ska vara mycket intuitiv att använda – från det begränsade antalet delar till det funktionsbelysta uttaget och placering av RFID-chip läsaren.

Vi har kombinerat traditionell skandinavisk designestetik med ledande norsk miljövänlig teknik. Konceptualiserad, designad och tillverkad på Norges västkust.


Pris för Zaptec Go: 7495:-


Zaptec Go är en kompakt och modern laddbox för alla laddhybrider och elbilar.


Boxen är smart designad och framtagen så att du själv har möjligheten att ladda både 1-fas eller 3-fas.


Laddboxen finns i 6 olika färger för att bäst passa just din fasad.

Självklart finns det stolpar, kablar mm som tillbehör.